dissabte, 31 de juliol de 2010

Adéu... i gràcies!!!

Aquesta és la meva última entrada en aquest bloc.

En principi i segons havíem acordat amb el director del centre, el curs vinent havia de portar l'Aula Oberta només amb sis hores i la tutoria; però només sé a dia d'avui que me l'han tret sense donar-me explicacions, quan ja estava en marxa un nou projecte.

Miro enrere i recordo que allà el mes de setembre, amb les oposicions de grec aprovades al juliol, em van endossar la creació i el projecte de l'aula oberta de l'Institut l'Arboç. El camí va ser feixuc, costerós, però ens en vam sortir satisfactòriament, sobretot, perquè al final, els alumnes s'hi trobaven a gust, malgrat els objectius aconseguits van ser mínims. I aquí vull donar les gràcies al suport de la meva cap de departament, Lourdes Ventosa.

Gràcies també a tots els alumnes amb els quals hem compartit tantes hores i sobretot experiències, de vegades dures. Gràcies també als companys que també han estat treballant colze a colze. Crec que tots plegat hem après alguna cosa. I això és lo veritablement important.

Tanmateix, no vull acabar sense agrair especialment a Espurna tot el suport que m'ha ofert al llarg del curs, en especial la seva pàgina Kampus i el projecte Espurna a Ning; gràcies també als grups Blocs d'Aules Obertes i Tutoria d'Aules Obertes, on m'han ofert suggeriments i consells, experiències per posar en pràctica i on també han anat publicant aquelles petites fites que anàvem aconseguint amb els alumnes...

Realment va ser una gran troballa i així ho vaig fer saber a la meva inspectora. I per últim, gràcies a Puigcerver Cunillera que em va parlar de vosaltres i em va donar les primeres idees allà un mes de setembre.
GRÀCIES! Una professora de grec que ha hagut de viure l'aventura de la diversitat a tot gas!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada